Για την αξία του Τιμίου Σταυρού και του Αγιασμού το νέο πόνημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου μας κ. Ιερωνύμου, πληροφορεί το αναγνωστικό κοινό ότι κυκλοφόρησε πρόσφατα νέο, συνοπτικό εγχειρίδιο του Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου με τίτλο «Ο Σταυρός του Κυρίου μας και ο αγιασμός είναι τα όπλα μας εναντίον του Κορωνοϊού!», έκδοση από «Το Χάνι της Βοστίτσας» (Αίγιον, Οκτώβριος 2020).

          Πρόκειται για ένα παραστατικό, έγχρωμο, μικρό εγκόλπιο με εικόνες, ντοκουμέντα, θαύματα και διδαχές για τη δύναμη του Τιμίου Σταυρού και την αξία του Αγιασμού, που στην Ορθόδοξη λατρεία μας αποτελεί πηγή αφθαρσίας, δώρο εξαγιασμού των πιστών, φάρμακο ασθενειών και όπλο κατά των δαιμόνων, όπως αναφέρεται στην ευχή του Μεγάλου Αγιασμού.

          Διατίθεται δωρεάν από το εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Βιβλίο και Εικόνα» (οδός Ερμού 21 – Αίγιο) καθώς και από τους ιερούς ναούς της πόλεως του Αιγίου.

Διαβάστηκε 121 φορές
Top