ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

 

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας ευχαρίστως γνωστοποιεί στους ευσεβείς πιστούς ότι προβάλλεται στην μεγάλη οθόνη η ζωή και το έργο του μεγάλου Πατρός της Εκκλησίας μας Αγίου Νεκταρίου με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από της οσιακής κοιμήσεώς του.

 Ο λαοφιλής  αυτός Άγιος υπέμεινε την αδικία, τις διώξεις, τις συκοφαντίες, τις δυσκολίες  με αληθινά αγιοπατερικό φρόνημα,  με βαθυτάτη και αμετάπτωτη πίστη στο Χριστό, με καρτερικότητα, με ανεξικακία, με ιώβεια υπομονή, με ταπείνωση, πραότητα και πολλή προσευχή, δίνοντας προς όλους το μήνυμα της ελπίδας, της χαράς, της νίκης της πίστεως έναντι  της αμαρτίας και της αδικίας. Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται καλλιτεχνικά με παραστατικό τρόπο στην κινηματογραφική ταινία.

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός η προβολή αυτής της ταινίας, σε μια εποχή που τα πρότυπα ελλείπουν και είναι βέβαιο πως θα γίνει αφορμή μιας ευρύτερης γνωριμίας με έναν γνήσιο και αληθινό άνθρωπο του Θεού.

Προτρέπομε λοιπόν,  όσους επιθυμούν, να παρακολουθήσουν την ταινία αυτή για να ωφεληθούν πνευματικά.

Στην περιοχή Αιγιαλείας η ταινία θα προβάλλεται από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου, στον θερινό Κινηματογράφο «Σινε - Δροσιά», στα Σελιανίτικα, σε δύο βραδινές προβολές 8.30 και 10.30.

 

 

Εκ του Γραφείου Τύπου  Ιεράς Μητροπόλεως

Read 81 times Last modified on Wednesday, 01 September 2021 19:12
Top